Fixed - Having problems with the "Quote" tool

Posts210Likes76Joined19/9/2019LocationSão Paulo / BR
Native
Portuguese
Learning English, French, Italian, Spanish

I was trying to answer to some forum comments, but the "quote" wasn't working.

Posted 
0
#1
Posts1496Likes998Joined18/3/2018LocationPattaya / TH
Native
English
Learning Chinese - Mandarin
Other French, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Swahili, Tagalog, Thai

Valeria.Fontes wrote:
I was trying to answer to some forum comments, but the "quote" wasn't working.

Sorry about that. It works for me. I'm using windows 10 chrome, how about you? And what exactly are you doing that doesn't work?

I'm reading the Malazan Book of the Fallen.

Posted 
0
#2
Posts210Likes76Joined19/9/2019LocationSão Paulo / BR
Native
Portuguese
Learning English, French, Italian, Spanish

leosmith wrote:
Valeria.Fontes wrote:
I was trying to answer to some forum comments, but the "quote" wasn't working.

Sorry about that. It works for me. I'm using windows 10 chrome, how about you? And what exactly are you doing that doesn't work?
I was trying to respond to some forum comment, but now it's ok. 

Posted 
0
#3
Posts1496Likes998Joined18/3/2018LocationPattaya / TH
Native
English
Learning Chinese - Mandarin
Other French, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Swahili, Tagalog, Thai

Valeria.Fontes wrote:
I was trying to respond to some forum comment, but now it's ok.

Ok, I'm going to close this ticket then. If the issue returns you can just start another topic.


I'm reading the Malazan Book of the Fallen.

Posted 
1
#4
    Feedback