Write & Correct
Danish

Dagens tanker

I dag føler jeg mig lidt deprimeret.

Der er meget at gøre, meget at studere, jeg skal også undervise i en lektion, og jeg gider heller ikke. Jeg har en eksamen i morgen, og jeg har ikke lyst til at studere, for jeg er stadig træt, selvom jeg stod op klokken 11. Jeg har kun lyst til at lyde til min elektronisk musik og tænke om livet, hvad jeg vil gerne fra det og hvad jeg vil gerne forandre lige nu. Det er lidt svært at arbejde, når man er i den slags humør.

Jeg vil gerne rejse mere og se verden. Jeg keder mig her i kollegiet, her i Beograd, her i Serbien, her i Balkan. Det er alt super kedelig, og det er også lidt ked, for mennesker her føler sig altid kun negativt: de er vrede eller kede eller nervøse, og selv når de er glade, det er fordi nogen anden blev ulykkelig. Jeg vil rigtigt gerne gå væk fra alle disse ting.

Jeg skal nok begynde med at studere nu, for jeg har spildet alt for meget tid i dag og i går. Der er 180 spørgsmål for mig at huske, og det gør ikke sig selv. Der er kun en ting jeg skal altid huske: selvom jeg ved at mennesker er sure og kede i hele verden i dag, jeg vil ikke være en af disse.

Den slags skrivning er lidt terapeutisk for mig, jeg skriver igen snart.

Posted

Corrections

Anton.Piras
Dagens tanker
I dag føler jeg mig lidt deprimeret.

Der er meget at gøre, meget at studere, jeg skal også undervise i en lektion, og jeg gider heller ikke. Jeg har en eksamen i morgen, og jeg har ikke lyst til at studere, for jeg er stadig træt, selvom jeg stod op klokken 11. Jeg har kun lyst til at
lyde lytte til min elektronisk elektroniske musik og tænke om livet, hvad jeg vil gerne fra det vil opnå, og hvad jeg gerne vil gerne forandre lige nu. Det er lidt svært at arbejde, når man er i den slags humør.

Jeg vil gerne rejse mere og se
verden verdenen . Jeg keder mig her i kollegiet , her i Beograd, her i Serbien, her i Balkan. Det er alt altsammen super kedelig kedeligt , og det jeg er også lidt ked trist , for fordi mennesker her føler sig er altid kun negativt negative : de er enten vrede eller kede , triste eller nervøse, og selv når hvis de er glade, er det er kun fordi nogen anden blev ulykkelig andre er ulykkelige . Jeg vil rigtigt gerne komme væk fra alle disse ting.

Jeg skal nok begynde med at studere nu,
for fordi jeg har spildet spildt alt for meget tid i dag og i går. Der er 180 spørgsmål for mig at , jeg skal huske, og det gør klarer ikke sig selv. Der er kun en ting , jeg altid skal altid huske: selvom jeg ved at mennesker er sure og kede triste i hele verden i dag, vil jeg vil ikke være en af disse dem .

Den slags skrivning er lidt terapeutisk for mig, jeg skriver igen snart.
Posted
Feedback