Write & Correct
Dutch

Dutch - Introduction

Ik spreek een beetje Nederlands. Ik heb voor een half jaar geleerd. Ik studeer voor twee tot drie urr per dag maar het taal heel moelijk is. Tijdens mijn virje tijd, kijk ik veel voetbal en gitar spelen. Voetbal is heel mooi vanwege die concurrentie en spelers vol met passie. Ik houd van muziek want het mooi klinkt. Mijn favoritie muziek mensen zijn INXS, Dire Straits en Zach Bryan. De muziek ze spelen zijn zo mooi en leuk te zingen.

In twee manden wil ik in Nederland wonen. Mijn vriend Joe and ik zou in Amsterdam blijven voor een week. Dan zou we Europa reizen. We gaat naar Italie, bezoeken Florence, Dolomoites en misschein Venice. Na gaat we naar Slovenia. Ik ben heel opgenwonde om het meren te zwemmen. Achter Slovenia, we gaan naar Austria. Ik heb daar geweest zo bik en niet zo opgewonde als de andere plaatsen we gaan. In Austria we bezoeken Salzburg en Hallstaat. De volgende plaats is Prague. Ik heb daar nog nooit geweest maar heb ik dat het gebouwens en biertjes zijn heel mooi gehoord. Tijdens we zijn in Prague, we zal banen bezoeken door het internet. Het is belanrijk dat we een baan vinden als het is noodzakelijk voor een verhuur te krijgen. Na Prague we gaan naar Duitsland voor de Voetbal Euros. Dit is wat ik ben meest opgewonde voor. De euros is op mijn “bucket list” en doordat blij dat we gaan heel veel. Onze laatste plaats is Engeland waar we zouden vrienden van Australise zien. Ik wil de verschillende bars zie en doe alles dat ik kan. Achter Engeland, we naar Amsterdam teruggen te wonen.

Ik ben hooplijk dat ik een fantasche baan kunnen vinden. Het is niet zo veel over het geld maar ik wil een baan dat mij blij maken. Misschein leren Nederlands zou niet helpen me een baan vinden. Maar ik denk voor de culturaal ervaring dat nederlands lerening belangrijk is. Mijn hoop is dat in een jaar dat ik kan Nederlands wel praten. Door praten met mensen en veel schrijven/ leesing zal ik beter word.

Ik heb een interview met een Audit bedrijf op donderdagavond. Ik ben zenuwachtig voor het interview maar hoop dat ik krijg de baan. Mijn werkgever heeft dit interview gehelped vinden als het is ons broer bedrijf. Met een baan zal ik zelfverzekered met mijn keus naar Nederland te wonen. Ook kan ik dan reis vrij van de angst over hoe ik geen baan heb. Wanneer ik ga naar Nederland wil ik ontdekken de verschilldende staden en heb de waarheid Nerderland ervaring.

Met jouw help wijzen mijn fouten uit, kan ik meer leren. Dus help me alstubleift en zou ik andere mensen helpen met Engels. Ik ben opgenwonde om je help te heb.

Posted

Corrections

Redmar.Leeuwendal
Dutch - Introduction
Ik spreek een beetje Nederlands. Ik heb voor leer het sinds een half jaar geleerd . Ik studeer voor twee tot drie urr uur per dag , maar het de taal is heel moelijk is moeilijk . Tijdens mijn virje vrije tijd , kijk ik veel voetbal en gitar spelen speel ik gitaar . Voetbal is heel mooi vanwege die de concurrentie en spelers vol met passie. Ik houd van muziek , want het klinkt mooi klinkt . Mijn favoritie muziek mensen favoriete artiesten/muzikanten zijn INXS, Dire Straits en Zach Bryan. De muziek die ze spelen zijn is zo mooi en leuk om te zingen.

In Over twee manden maanden wil ik in Nederland wonen. Mijn vriend Joe and ik zou zullen in Amsterdam blijven voor een week. Dan zou zullen we door Europa reizen. We gaat gaan naar Italie, bezoeken we gaan Florence bezoeken , Dolomoites de Dolomieten bezoeken en misschein misschien Venice bezoeken . Na gaat Daarna gaan we naar Slovenia. Slovenië. Ik ben vind het heel opgenwonde leuk om het in meren te zwemmen. Achter Slovenia, Na Slovenië gaan we gaan naar Austria Oostenrijk . Ik heb ben daar geweest zo bik en en ben er niet zo opgewonde opgewonden over als over de andere plaatsen we gaan. In Austria Oostenrijk gaan we bezoeken Salzburg en Hallstaat bezoeken . De volgende plaats is Prague Praag . Ik heb ben daar nog nooit geweest , maar ik heb ik gehoord dat het gebouwens de gebouwen heel mooi zijn en de biertjes zijn heel mooi gehoord lekker zijn . Tijdens Terwijl we in Praag zijn in Prague, zullen we zal banen bezoeken door zoeken op het internet. Het is belanrijk belangrijk dat we een baan vinden als , omdat het noodzakelijk is noodzakelijk voor om een verhuur huurwoning te krijgen. Na Prague Praag gaan we gaan naar Duitsland voor de Europees Kampioenschappen Voetbal Euros . Dit is wat waar ik ben het meest opgewonde voor opgewonden over ben ('opgewonden zijn' is like 'to be aroused' which is not applicable to your context . I would use 'ik heb zin in', like 'Dit is waar ik het meeste zin in heb.'). De euros is staan (plural) op mijn “bucket list” en doordat daarom ben ik heel blij dat we gaan heel veel . Onze laatste plaats (I would use 'bestemming' here, so destination instead of place) is Engeland , waar we zouden (zouden or zullen? zouden is 'would', zullen is 'will') vrienden van Australise uit Australië zien. Ik wil de verschillende bars zie barren zien en doe alles dat doen wat ik kan. Achter Na (achter is behind, as in location-wise) Engeland, gaan we terug naar Amsterdam teruggen om te wonen.

Ik
ben hooplijk hoop dat ik een fantasche fantastische baan kunnen vind/Ik hoop een fantastische baan te vinden. Het is gaat mij niet zo veel over om het geld , maar ik wil een baan dat die mij blij maken maakt . Misschein Misschien zal het leren van Nederlands zou mijn niet helpen me een baan te vinden . Maar , maar (don't use maar at the beginning of a sentence, use a comma) ik denk dat het voor de culturaal culturele ervaring dat nederlands lerening belangrijk is belangrijk is om Nederlands te leren . Mijn hoop is dat ik in een jaar dat ik wel Nederlands kan Nederlands wel praten /spreken . Door te praten met mensen en veel te schrijven/ leesing lezen zal ik beter word worden .

Ik heb een
interview sollicitatiegesprek met een Audit bedrijf op donderdagavond. Ik ben zenuwachtig voor het interview sollicitatiegesprek, maar hoop dat ik krijg de baan krijg . Mijn werkgever heeft dit interview gehelped mij dit sollicitatiegesprek geholpen te vinden als , wan het is ons broer bedrijf zusterbedrijf . Met een baan zal ik zelfverzekered zelfverzekerd zijn met mijn keus naar om in Nederland te wonen. Ook kan ik dan reis vrij van de angst over hoe dat ik geen baan heb reizen . Wanneer ik ga naar Nederland ga wil ik ontdekken de verschilldende staden verschillende steden ontdekken en heb de waarheid Nerderland ware Nederlandse ervaring hebben .

Met jouw
help wijzen hulp om mijn fouten uit aan te wijzen , kan ik meer leren. Dus help me alstubleift alstublieft en zou ik zal andere mensen helpen met Engels. Ik ben opgenwonde zie ernaar uit om je help jouw hulp te heb krijgen .
Posted
Feedback